Interieur type J Parc Fontaine

Luxe koop appartementen en penthouses

In Parc Fontaine worden luxe appartementen en penthouses gerealiseerd van circa 80 m2 tot circa 250 m2.  De gebouwen zijn zodanig gesitueerd dat u optimaal kunt genieten van de zon én het mooie uitzicht over het Stadswandelpark. Alle appartementen en penthouses beschikken over een zonnig gelegen terras op het zuiden of zuidwesten.

In de basis zijn de types A tot en met F ontwikkeld. Maar omdat geen woonwens hetzelfde is, hebben we op de basistypes nog een groot aantal varianten ontworpen. Zo kunt u denken aan een extra slaapkamer, een atelier of kantoor aan de woonkamer of bijvoorbeeld een aparte televisiekamer. Ook zijn er appartementen met 2 royale terrassen samengesteld, om uiteindelijk tot uw ultieme appartement te komen. Deze extra types vindt u onder type G t/m N. De koopappartementen bevinden zich in de rechter toren, Robinia en gecombineerd met huurappartementen in de middelste toren, Tilia.

De namen zijn een verwijziging naar de bomen in het Stadswandelpark, zo is Robinia de Latijnse naam voor berk en Tilia de Latijnse naam voor linde.

De verschillende types