De tuin

In Parc Fontaine geniet u niet alleen van het fraaie groen van het Stadswandelpark; dat begint al rondom uw appartementengebouw. Tuinmeester Fons Linders uit Nuenen ontwierp een exclusieve tuin waarmee de grens van het park als het ware wordt verlegd naar de achterzijde van Parc Fontaine. De groene ambiance van Parc Fontaine wordt hiermee nog eens extra versterkt.

Zogenoemde haagblokken, siergrassen en andere bloemrijke beplanting zorgen voor een mooie combinatie met de zuilvormige bomen aan de voorzijde. Een fraaie omkadering van grind rondom de gebouwen benadrukt de vorm en weerspiegelt het repeterende karakter van de drie gebouwen. Extra privacy en veiligheid voor de bewoners op de begane grond wordt gewaarborgd door de hogere ligging. De tuin is maar liefst 70 cm. opgehoogd ten opzichte van maaiveld en krijgt aan de achterzijde een afscheiding van hagen en hekwerk.

Aan de achterzijde van Parc Fontaine – aan de zijde van de Aalsterweg – is een prachtige privétuin voorzien.
Een slingerend looppad, pleintjes en bankjes nodigen uit om ook hier te genieten van de groene sfeer.  Uw eigen privé domein aan de rand van het park, want de tuin is enkel toegankelijk voor de bewoners van Parc Fontaine.

Door het tuinontwerp wordt het park verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine